کارگاه مجازی «حکمرانی خوب در سلامت روان» که توسط اندیشکده حکمرانی خوب سلامت، گروه سلامت جهانی و سیاستگذاری عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران و به سفارش مرکز مشاوره دانشگاه تهران در تاریخ ۱۳ و ۱۷ آذرماه برگزار شد با موفقیت و استقبالی چشمگیر در عصر روز چهارشنبه، ۱۷ آذر ماه خاتمه یافت.
در روز اول از این کارگاه دوروزه که با شرکت بیش از 40 نفر از مدیران و کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد، هدف اصلی ایجاد آشنایی با مقدمات، تعاریف و مباحث تئوریک این حوزه از سلامت بود. در این روز مدرسین کارگاه از جمله دکتر احمد حاجبی، دکتر امیرحسین تکیان، دکتر کیومرث اشتریان، دکتر ولی الله وحدانینیا، دکتر نرگس رستمی گوران، دکتر حانیه سادات سجادی، دکتر علیرضا اولیائیمنش و دکتر علی جعفریان به تدریس موضوعاتی همچون حکمرانی خوب سلامت روان، مفهوم حکمرانی خوب در نظام سلامت و سلامت روان، شفافیت در حکمرانی سلامت روان، مسؤلیت پذیری و پاسخگوئی در حکمرانی سلامت روان، مشارکت جامعه برای حکمرانی سلامت روان، استفاده از شواهد در حکمرانی خوب سلامت روان، حکمرانی خوب برای عدالت در سلامت روان و تعارض منافع در حکمرانی خوب سلامت روان پرداختند.
در روز دوم کارگاه که بخش عملی بوده و با هدف پیاده سازی آموخته های روز گذشته در قالب کارگروهی تسهیل شده برگزار شد، 36 نفر از شرکت کنندگان در 6 گروه بر روی هر یک از ابعاد حکمرانی خوب به انجام کار گروهی پرداختند. در پایان این روز نمایندگان هر گروه نتایج کار گروهی خود را گزارش کرد.